23-10-2011 - Yes, kerstdagen.

     

Hmmm soms speel ik graag het kerstvrouwtje, of is het de kleur rood die mij zo heet en geil maakt. Maar het liefst krijg ik graag kadootjes en misschien kom ik de kerstman tegen? Deze knuffel beer wil ik al jaren graag verwennen.

 

23-10-2011 - Kerstmannetje spelen

     

Heerlijk die feestdagen, met vrienden en bekenden lekker feesten en gek doen. Ik heb van sinterklaas een mooie dikke dildo gekregen in mijn schoentje. Natuurlijk moet ik deze even uitproberen. Even met mijn mondje lekker nat gemaakt en op mijn stoeltje geplakt waar ik heerlijk mijn kutje over heen kan laten zakken.

 

23-10-2011 - Vandaag sneeuwen.

     

Heerlijk, vandaag gaat het eindelijk sneeuwen. Ja lijk me leuk om in een pak sneeuw te rollen bollen. Een koudje oplopen, borreltje er bij en daarna door een heerlijke man te worden vertroeteld. Of met sneeuwballen gooien naar elkaar. Wie weet wat er van kan komen?

 

23-10-2011 - Kerstcadeau uitpakken

     

He eindelijk een echte kerel die weet wat hij wilt. Een echte lieverd, een grote bos rozen en een warm kloppende paal die mij in vuur en vlam zette. Al snel spoot hij mijn kousen onder. Hij mag zeker nog een keertje terug komen, dan heerlijk mij onder laten spuiten van top tot teen

 

23-10-2011 - Heerlijk met de stofzuiger.

     

Een lieve fan van me heeft gezien dat ik af en toe met stofzuigers speel, nou dat heeft hij geweten. Een stofzuiger met 1200 watt, heerlijk laten zuigen aan zijn edele delen. Wat een genot plagen en dollen. Ook kreeg hij en de fotograaf een HEERLIJK FOOT JOB en hebben ze hun warme zaad over mijn voetjes gespoten.

 

23-10-2011 - Mijn nieuwe paarse corset

     

Na een tijdje sparen en een kleine donatie van mijn lieve fan kon ik eindelijk een nieuwe corset laten maken bij JC Creations in Amsterdam. Geweldig en ben er appetrots op. Zit zo lekker strak om mijn lijfje heen, wil je weten hoe strak kijk gerust even op mijn nieuwe fotoserie.

 

23-10-2011 - Witte kerstdagen.

     

Ik hou van witte kerstdagen, nu vragen jullie natuurlijk waarom? Van al die sneeuw krijg ik warme harde tepels van. En dan gaat mijn hartje sneller kloppen en mijn doosje nat.

 

23-10-2011 - Let it snow !!

     

Heerlijk, vandaag gaat het eindelijk sneeuwen. Ja lijk me leuk om in een pak sneeuw te rollen bollen. Een koudje oplopen, borreltje er bij en daarna door een heerlijke man te worden vertroeteld. Of met sneeuwballen gooien naar elkaar. Wie weet wat er van kan komen?

 

23-10-2011 - Hete lippen, koude wind

     

Ja een heet weekend met veel sex zijn mijn schaamlipjes heerlijk gevoelig en hebben even afkoeling nodig.Dus hebben we in de fotostudio een oplossing voor gezocht. Even de ventilator koele lucht tegen mijn doosje laten strelen.

 

23-10-2011 - Ja, heerlijke feestdagen komen

     

Ja heerlijk de feestdagen komen er weer aan, en wij wensen natuurlijk iedereen hete en geile feestdagen toe en vooral een heel goed 2011.Dat we met elkaar veel plezier mogen beleven op deze nieuwe hete site. Wil je met mij mee spelen geen probleem, stuur gerust een mailtje en voor je het weet spuit jij in mijn champagne glas. kusjes BB Laura

 

23-10-2011 - Mijn afvoer putje verstop.

     

Eerst de verwarming stuk en nu mijn afvoer putje verstopt. Ja als er geen man in huis is zal ik het zelf moeten oplossen. Maar geen probleem, we maken er gewoon een klein KUT KLUSJE VAN hihihihih ben niet voor 1 gat te vangen. Of moet eens een loodgieter vrij zijn? Die weet hoe hij zijn slangetjes kan beroeren (knipoog). Maar heb gelijk even mijn voetjes gewassen en mijn kousen.

 

23-10-2011 - Even een sigaartje er bij.

     

Het is koud en guur buiten., Sneeuwstormen en ijzel buiten. NEEEE laat mij maar binnen dollen en geinen. Gewoon een fotoshoot warm binnen bij de kachel en een heerlijk sigaartje. Ook mijn fan kwam lekker aan zijn trekken, ik heb hem heerlijk met mijn voetjes gemasseerd en daarna mocht hij heerlijk in mijn mondje....... Nee ik verklap niet alles kom maar gerust kijken op de leden member gedeelte.

 

23-10-2011 - Mijn nieuwe blauwe corset

     

De gehele week druk bezig geweest, en nu even relaxen met mijn nieuwe blauwe corset. Heerlijk om mijn lichaam te showen voor jullie. Het idee dat jullie naar mij gluren maakt mij al warm en geil.

 

23-10-2011 - Old fashion stockings

     

Ja ik hou van hoge hakken, echte ouderwetse nylons, jarretels en corsets worden jullie daar ook zo geil van? hmmmmm laat het me maar gauw weten!

 

23-10-2011 - Mijn vermarming is stuk

     

Het is nu koud buiten en ik heb thuis een heel groot probleem. Mijn verwarming is stuk. Dus zelf mijn werkkleding aangedaan, en mijn gereedschapskoffer opgezocht. Maar van werken krijg je al snel heel warm en hete fantasietjes.