02-03-2014 - Kwartet op de beurs

     

Ja het werd tijd. Eindelijk nu ook eens Lady Laura actief op de beurs. Na vele verzoekjes, dan nu ook een film opname van mij, met 3 leuke mannen. Ik werd lekker door de heren bewerkt en kreeg aan het eind een lekkere douche. Kom gewoon even mee genieten en zie hoe ik heb genoten.

 

01-12-2011 - De feestdagen komen er aan.

     

Overdags een dame, maar het hartje klopt. Wanneer mag ik de gala jurk uittrekken? Showen mijn kousen en high heels.En voelen aan mijn natte vagina, mijn lippen zwellen op. Wie is de eerst volgende die daar aan sabbelt?

 

18-11-2011 - Kersttijd komt er aan.

     

Ja buiten is het koud en binnen is het warm. De kerstdagen komen er weer aan. Gezellig met vrienden en liefhebbers een glaasje champagne drinken. En natuurlijk ook met elkaar spelen en buiten sneeuwballen gooien. Lieverds willen jullie met mij spelen? Kom maar naar mij.

 

23-10-2011 - Hollands Delfs blauw.

     

Voor jullie dit keer, geheel in oud Hollands Delfs blauw. Helemaal met typische Hollandse afbeeldingen. Molentjes, tulpen, bootjes en water Omdat ik een echte Hollandse mature dame ben. Die weet wat ze wil en graag alles uitprobeer.

 

23-10-2011 - Droom over Cap de Agde.

     

Is zo heerlijk om voor jullie te showen in de fotostudio. Heel relaxed en een sigaartje er bij. Hmm, even weg dromen want we gaan weer naar Cap de Agde in Frankrijk. Dollen en geilen. Kusjesssss BB Laura

 

23-10-2011 - In mijn kantoortje.

     

Soms moet ook even de adminstratie worden gedaan in de fotostudio. PFF wat een saai werk, en soms even pauze. Voor een sigaartje, wijntje en te genieten van de rust. Even tijd voor mijn zelf.

 

23-10-2011 - Bij de rivier, de Lek

     

Even voor youtube een paar nette filmpjes maken bij een rivier. Natuurlijk ook een paar foto's voor jullie. Heerlijk ondeugend, de schippers van de bootjes hebben kunnen mee genieten. Je keken hun ogen uit door hun verrekijkers.

 

23-10-2011 - Spelen op het studiobed.

     

Ja heerlijk, niet op een krukje en niet op een stoel of bank. Maar we hebben een tweepersoons bed nu in de fotostudio. Wat een luxe, en het leverd ook veel speelplezier op. Zowel voor de foto opnames als voor de films. Nu nog hete figuranten die samen met mij willen mee spelen.

 

23-10-2011 - Mijn glazen dildo.

     

Van mijn kadobon heb ik een nieuwe glazen dildo gekocht. Heerlijk om weer eens op mijn gemak te spelen voor een foto shoot in de fotostudio. Hmm en dromen dat een echte man mij zal nemen.

 

23-10-2011 - Heerlijk kutje laten zien.

     

Heerlijk het wordt weer zomer, de zon schijnt en mijn doosje jeukt. Wordt weer rap tijd om mijn doosje overal te laten zien. Even alvast mijn doosje openen.

 

23-10-2011 - Mijn vriendin op visite

     

Lieverds hier ben ik weer en dit keer heb ik een hele hete dame uitgenodigd voor een geile foto serie. Hopelijk komt ze vaker in de studio om met me te spelen. Ze heeft mooie geile voeten en .....

 

23-10-2011 - Oranje feest

     

Heerlijk het wordt weer warmer gisteren weer met oranje fans op een terasje gezetten. 1 ding weet ik zeker, ik hou ook van voetbal. En als je wil scoren? Zal je eerst langs mij moeten komen, want deze dame speeeeelt heel graag met ballen van de tegenstanders.

 

23-10-2011 - Even op de bank rusten.

     

Soms is het wel eens te druk, rennen en vliegen van de ene fotoshoot naar een ander fotoshoot. En dan nog de wilde dates tussen door. Het is wel geil en opwindend. MAAAARR af en toe met mijn witte knots onder uitgezakt op de bank thuis, heerlijk even tijd voor me zelf om bij te komen. Dikke kusssss

 

23-10-2011 - Nieuwe spijlen bed.

     

Brrr buiten is het weer koud en binnen warm en droog dus blijven wij binnen dollen en spelen, vandaar mijn nieuwe bed. Je weet maar nooit, want ik zoek geile potente kerels die met mij en mijn geile nylons willen spelen in dit heerlijke bed. Misschien wil je wel door mij vastgebonden worden met mijn nylons??

 

23-10-2011 - Droge witte wijntje.

     

De afgelopen feestdagen heb ik voor oud en nieuw een mooie grote fles Chardonnay gekregen. Niet alleen de drank is lekker, maar je kan ook met de fles spelen. Heerlijk om in je .... te stoppen.